24 октомври 2020 | Кафе пауза

Загатка: Пронајдете го злобниот дух на сликата за помалку од 2 минути!

Потребно е просечно 2 минути и 37 секунди за да го пронајдете злобниот дух кој се крие меѓу останатите духови. Дали можете да поставите нов рекорд?

Магични фотографии од девојки кои танцуваат на прекрасни места низ целиот свет

Убавината на танцот и местата низ светот комбинирани во магични фотографии е проект на Кристина кој навистина ќе ве воодушеви!

Одличен тренинг на цело тело што трае само 15 минути!

Овој пат пронајдовме еден тренинг што трае само 15 минути и докажано дава одлични резултати, па затоа ви предлагаме да одвоите малку време денес и да направите нешто добро за себе.