Шарено и откачено: Новиот тренд за украсување на домот

Шармантните и откачени тапети кои привлекуваат внимание мора да ги имате, заедно со мебел во уште посилни бои!

Појадок кој се топи во уста: Како да направите совршен омлет?

Ако ги изматите одделно жолчките и белките пред да ги споите во една смеса и да ги испржите во тава, ќе добиете совршен омлет кој исто така се нарекува и суфле омлет.

Фотографии со кои мобилната апликација Агора го прослави меѓународниот ден на мирот

Оваа година мобилната апликација Агора предизвика многу интернационални фотографи да покажат што за нив значи мирот.