05 септември 2020 | Кафе пауза

Зошто тркалезниот мебел и тркалезните украси треба да доминираат во домот?

Докажано е дека тркалезните форми имаат позитивно и смирувачко влијание врз човечката психа и дека поттикнуваат чувство на среќа.

Пуслица ролат со боровинки и малини

Овој неодолив ролат се подготвува за многу кратко време и секогаш успева.

5 хороскопски знаци што мразат да одат на работа и не се сложуваат со колегите

Некои луѓе ги доживуваат колегите на работа како семејство и пријатели и секоја ситница од приватниот живот ја споделуваат со нив, додека други не ги доживуваат баш така.