26 јули 2020 | Кафе пауза

20 фотографии од мачки што спијат во необична положба

Сигурно знаете дека мачките спијат во чудни позициии, но дури и кога ќе помислите дека знаете сè за нив, се појавуваат нови слики што ќе ве убедат во спротивното.

Како да знаете дали кремот за сончање не е веќе употреблив?

Колку повеќе кожата е изложена на сонце, толку поголема заштита ви е потребна, па не заборавајте дека не е доволно да нанесувате крем со заштитен фактор само наутро пред да излезете од дома.

10 суптилни знаци дека сте остареле

Го знаете чувството на немир кога нема да излезете во сабота навечер? Кога ќе остарете, тоа чувство исчезнува и можете да го поминете викендот дома во мир.