18 јули 2020 | Кафе пауза

Која боја преовладува во плакарите на Французинките ова лето?

Летото, сонцето и топлите денови ни нудат совршена можност да ја обновиме нашата гардероба со различни фустани, здолништа и маици во нежни бои.

Град од соништата во Северна Африка

За жал, деновиве кои најдобро се опишуваат како несигурни, можеме само да уживаме во фотографиите од прекрасните места низ светот.

Гатанка: 1 зајак забележал 9 слонови додека одел кон реката

Оваа гатанка стана многу популарна низ социјалните мрежи, а ние решивме да ја споделиме и со вас и да ве предизвикаме!