12 јули 2020 | Кафе пауза

Ако ги користите овие лекови, треба да избегнувате сончање

Дали знаете дека лековите и сончањето не се добра комбинација? Ако земате одредени лекови, треба да избегнувате изложеност на сончева светлина и високи температури.

Оригинални идеи за создавање куќи за кучиња

Вистинските љубители на животни сакаат милениците да се чувствуваат удобно во нивниот дом, па затоа ги заобиколуваат класичните решенија и прават многу оригинални куќи за своите кучиња.

30 интересни факти за планетата Земја што ќе ве остават без здив

Дали знаевте дека секоја секунда се раѓаат по четири бебиња во светот и дека океаните кријат речиси 200.000 различни вируси?