07 јуни 2020 | Кафе пауза

7 преубави фризури што ќе бидат во тренд ова лето

Кога станува збор за фризурата во текот на летото, најважно е таа да е практична, лесна за стилизирање и да не се лепи на вратот и на лицето.

3 хороскопски знаци кои ги очекува многу добар период до 20 јуни

Периодот до 20 јуни на некои хороскопски знаци ќе им донесе заздравување и нова радост. Енергијата што ве опкружува ќе биде инспиративна и ќе ви донесе добра комуникација и креативност.

Не можеле да си дозволат куќа, па претвориле товарен брод во прекрасен дом

Еден пар кој не можел да си дозволи куќа во Лондон, претворил товарен брод од 1960 година во удобен двокатен дом кој е закотвен на реката Темза.