18 април 2020 | Кафе пауза

Пресметајте го бројот на вашата животна патека и дознајте што ве чека во иднина

Секој човек се раѓа на одреден датум од кој може да се пресмета и да се открие неговата животна патека. Кој е бројот на вашата животна патека и како да го пресметате?

Како сами да направите едноставен велигденски маникир?

Оваа година ќе го прославиме Велигден дома, но тоа не значи дека не треба да се разубавите и да уживате колку што можете повеќе, а овој предлог за разубавување ќе ви помогне во тоа.

4 ефективни ритуали за посреќен живот во време на криза

Ако се сомневате во советите за подобар живот, во право сте затоа што патот до среќата не е толку комплициран како што другите го презентираат.

Кој е посреќен – сопствениците на кучиња или на мачки?

Сопствениците на кучиња и на мачки постојано се натпреваруваат кое милениче е подобро, но научниците се заинтересирале чии сопственици се посреќни.

Како да бидете во форма без да се испотите?

Сакате да бидете во форма, но сето тоа потење и вежбање не е забавно. Сепак, постојат неколку начини што ќе ви помогнат да бидете во форма без да се потите премногу.