04 април 2020 | Кафе пауза

15 трикови што ќе ви заштедат многу пари и време

Кога ја чистите куќата, можете да ги направите работите многу полесно само со помош на малку фантазија и со употреба на неколку трикови.

Мало куче бара кучиња со меко крзно за да може да спие на нив

Ова куче започнува да бара удобно место за дремка за подоцна да има енергија за остатокот од денот. Кога има потреба од дремка, тоа ги избира кучињата со најмеко крзно и ги користи како перница.

Психотест за справување со грижите: Дознајте како ве гледаат другите

Ако сакате да откриете каков впечаток оставате врз другите луѓе и што се крие зад вашата „фасада“, решете го овој тест.

Конјункција на Јупитер и Плутон: Следните денови ќе донесат големи промени

Конјункцијата на две планети значи дека тие во одреден момент ќе се најдат на исто ниво и таа ќе започне овој месец, односно од 4 до 7 април помеѓу планетите Јупитер и Плутон.

Како да ја уредите детската соба како игротека: 12 креативни идеи за игри за време на изолацијата

Детската соба може претпладне да биде училница, аеродром за „пилотски“ мајстори во попладневните часови, а навечер сцена за „младата ѕвезда“.