05 јануари 2020 | Кафе пауза

Ништо во животот не е невозможно, едноставно не се трудите доволно: Со правилото 40% ќе нижете успеси на сите полиња

Помислете само колку повеќе би постигнале во животот, ако вашите стравови не ве спречуваат да стигнете до целта.

Афтите настануваат поради стрес, поради слаб имунитет или болести на желудникот

Афтите се ранички во усната шуплина што се појавуваат кај 20% од луѓето.

Морате да ги пробате овие француски колачи: „Paris Brest“ со крем од кафе

Ова е рецепт кој е идеален за љубителите на мирисот и вкусот на кафето. Се работи за рецепт од француската кујна кој за момент ќе ве однесе во Париз.

За овие 3 знаци јануари ќе биде најлошиот месец во 2020 година

Некои ќе мора прво да ги решат семејните проблеми за да може да продолжат со животот, други ќе се соочат со себе и ќе преиспитаат што всушност сакаат во животот.