07 декември 2019 | Кафе пауза

Зошто зимската прошетка е најдоброто нешто што можете да го направите за себе?

Често слушате дека ладното време му годи на вашето здравје. Но, дали знаете кои се придобивките за вашето тело и ум од ниските температури?

Седум нешта за водењето љубов што треба да ги знае секоја жена пред да наполни 30 години

Повеќето дами признаваат дека откриле каков е добриот секс дури откако наполниле 30 години, а за тоа има и едноставно објаснување.

Како хороскопските знаци своите најлоши особини ги претворат во своја предност?

Секој човек има и доблести и недостатоци, никој не е совршен. Но, сите ние имаме можност да ги свртиме лошите особини во наша полза.

Дознајте што сè може да побараат гостите во луксузните хотели: Следуваат неверојатни приказни!

Како што може да претпоставите, вработените во ваквите хотели со текот на годините добиваат голем број необични барања од нивните ВИП гости. Издвоивме некои од најинтересните.

Зошто најблиските често се „жртви“ на нашиот стрес?

Дури и кога сакаме да имаме совршен викенд со семејството се случува за нешто да се изнервираме и да им викаме на најблиските, без да го сакаме тоа.