01 јануари 2019 | Кафе пауза

Инженер претвора едноставни парчиња хартија во геометриска уметност

Верувале или не, овие неверојатни геометриски скулптури биле создадени од обични парчиња хартија.

Зимска магија: 5 мали совети како да се разгалите на почетокот на новата година

5 мали совети како да се разгалите уште на првиот ден од новата година и да терате со тоа темпо до крајот на зимската сезона

Модели на чевли што ќе владеат во 2019-та година

Изгледа дека мотото за 2019-та година ќе биде колку похрабро, толку подобро.

5 причини зошто оваа година ви се потребни анти-новогодишни одлуки

Наместо и оваа година да се присилувате да направите нови цели, зошто да не го отстраните она што ви е непотребно?

Најголемите грешки на хороскопските знаци во 2018-та и совети за 2019-та година

Никој не е совршен и сите правиме грешки. Но најдоброто е што можеме да научиме многу од нив.

10 начини на коишто Земјата се промени во 2018-та година

Земјата постојано се менува, а 2018-та која беше исполнета со урагани, ерупции и земјотреси не е исклучок.