4 едноставни начини да останете среќни и полни со енергија за време на зимските месеци

Постојат некои работи што ќе ви помогнат да бидете продуктивни и полни со енергија додека ја чекате пролетта.

Oригинални италијански лазањи: Вкус што не се заборава

Италијанците малку го преправиле оригиналниот рецепт и со текот на времето лазањите станале нивно традиционално јадење.

Прочитајте го ова ако се чувствувате изгубено поради вашата депресија

Иако депресијата е болна и прави да се чувствувате празно, не заборавајте дека таа не ве дефинира.

Прекрасни диорами што нудат поглед во шарените морски длабочини

Артистката Селин Шеврел „заробува“ цели светови зад стакло.

Кое е вашето ниво на емпатија?

Како што постојат тестови за коефициентот на интелигенција, постојат тестови и за емоционалната интелигенција, односно нивото на емпатија.

Хороскопските знаци чиј живот ќе се промени во 2019-та година

Промените речиси никогаш не се одвиваат онака како што сме си замислиле...