23 декември 2018 | Кафе пауза

3 несовршености кај мажите што жените ги обожаваат

Машкиот шарм доаѓа во разни облици, а привлечноста кај спротивниот пол често е поттикната токму од „мааните“ на машкото тело за коишто тие најчесто се срамат.

4 причини зошто вашата душа е привлечена од неговата

Додека надворешниот изглед може да игра клучна улога во привлекувањето, не сè може да се објасни на тој начин.