28 октомври 2018 | Кафе пауза

Зошто децата го копираат однесувањето на родителите? И како да бидете добро влијание за нив?

Децата се мали набљудувачи, кои обрнуваат толку многу внимание на најблиските што најчесто можете да го препознаете однесувањето на нивните родители кај нив.

Одберете една слика и дознајте за што конечно дошло време во вашиот живот

Одберете ја онаа слика што најмногу ве привлекува и дознајте за што конечно дошло време во вашиот живот...

Артистка создава стаклени куполи со пеперутки во сеќавање на нејзината баба

Едноставно парче хартија, се трансформира во пеперутка и потоа се овековечува во стаклена обвивка – резултатот е неверојатно уметничко дело што може да разубави сечиј дом.

3-те видови хемија што треба да ги чувствувате за да бидете вистински заљубени

Без разлика како ќе почне една врска, со тек на време, треба да се појават овие три видови хемии, за таа да се претвори во нешто повеќе, во нешто долготрајно.

За овие 3 хороскопски знаци, ноември ќе биде најлошиот месец во годината!

Ноември ќе биде навистина тежок месец за многу знаци, носејќи им големи промени во животот и многу потешкотии што ќе треба да ги надминат.