27 октомври 2018 | Кафе пауза

Витаминска бомба: Зајакнете го вашиот имунитет со помош на ова вкусно смуди со ѓумбир

Одличен рецепт за смуди што е комбинација од различни вкусови – но, одличен за вашето здравје!

Одберете круг и дознајте нешто навистина интересно за вашиот карактер

Погледнете ги следниве 6 круга и одберете го оној што најмногу ве привлекува, а потоа откријте интересни нешта за вашиот карактер и начинот на кој ги носите одлуките.

За овие 3 хороскопски знаци, ноември ќе биде најдобриот месец во годината!

Тие ќе ја почувствуваат енергијата на Јупитер и ќе го подобрат секој аспект од својот живот.