Талентиран фотограф го освои целиот свет со своите надреални фотоманипулации

Роберт Џанс е наградуван дигитален артист, фотограф и креативен директор чија работа одамна е во центарот на вниманието.

Зошто не треба да јадете банани за појадок?

Колкупати и сте слушнале дека ако не стигнете да појадувате, треба да изедете барем една банана за да не бидете гладни?

4-те хороскопски знаци што попрво би се дружеле со милениците одошто со луѓе

Од сите знаци на оваа листа, Девиците се најголемите љубители на животни.

Модна колекција целосно составена од ѓубре пронајдено на плажи

Следен пат кога ќе бидете на плажа, погледнете што оставате зад себе!