Одберете ја дамката што најмногу ве потсетува на лице и откријте интересни вистини за себе

Психолозите, советниците и истражувачите се согласуваат дека овој брз и едноставен тест на личност е навистина корисен кога станува збор за пронаоѓање нечија вистина.

Куче херој пронашло напуштени мали мачиња пред умирање, ги донело дома и им станало „мајка“

Банер е вистински херој, посветена на помагање на другите животни, како и на луѓето. Таа треба да ни биде пример на сите нас!

4 знаци дека вашиот хроничен стрес е предизвикан од исцрпеност на надбубрежните жлезди

Дали ви се чини како да нема крај на истоштеноста што ја чувствувате и како постојано да живеете во стрес?