16 јули 2018 | Кафе пауза - Part 2

8 видови суперхрана препорачана од диететичарите којашто ефикасно ги „топи“ килограмите

Со сите научни истражувања и можности во денешно време, знајте дека немате никаква потреба од држење строги диети, гладување и измачување на телото. Тајната е во здравиот животен стил и вистинскиот избор на намирници.
12