Најчестите погрешни сфаќања за интровертите и вистините зад нив

Интровертите избираат да имаат неколку значајни и вистински пријателства, наместо да бидат во површни односи со многу луѓе.

Љубовен хороскоп за 2018-та за луѓето родени во годината на Волот

На 16-ти февруари започна годината на кучето според кинескиот хороскоп...

„Горско пиво“ со збогатен вкус и во ново пакување

15 години од појавувањето на пивскиот бренд на македонскиот пазар
Датум: 16 мај 2018
, Автор:
12