15 март 2018 | Кафе пауза

4 европски града што се најубави за посета во месец март

Погледнете ги следниве 4 европски градови што се најубави за време на пролетните месеци.

ТВ серија: Измама (Deception)

Камерон Блек е најпознатиот светски илузионист. Но, откако неговата репутација ќе биде уништена, тој ќе почне да работи со полицијата на низа специфични случаи.

8 работи за неплодноста за коишто никој не зборува

Жените кои не можат да забременат поминуваат низ многу тежок период и постојано се преплавени со емоции, како што се осаменост, загуба и самоомраза.

Пронајдете ја вашата среќа додека го чекате зеленото светло на семафорот

Чекајќи на семафор или во метеж поминуваме околу 20 минути дневно. Па, зошто да не го искористите тоа време и да направите нешто што ќе ви го подобри животот?

Неверојатни совети од Елон Маск за подобар и поисполнет живот

Кога имате натрупан распоред како на Елон Маск, водењето добар и исполнет живот има целосно ново значење.

Најмладоликата дама во зодијакот: Мажите даваат сѐ за жените родени во овој знак!

Тие се непредвидливи и својата друштвена и љубезна маска многу лесно можат да ја заменат со арогантна и ладна.

18 интересни историски факти коишто сигурно не ви ги кажале на училиште

Човештвото постојано се надминува, а секој напредок успева да нè изненади. Но, низ што сè требало да поминеме за да стигнеме до овде?

Смешни цитати за спиењето што ќе ве насмеат додека го пиете првото утринско кафе

Наша препорака е да ги прочитате следниве смешни цитати за спиењето кои веднаш ќе ве расонат...

Знаењето е венец на главата, а богатството јарем на вратот: Персиски поговорки и мудрости

Прочитајте ги следниве персиски мудрости кои кријат длабоки вистини за човечкиот живот...

10 мали и едноставни традиции што ќе го зближат вашето семејство

Кога правите нешта заедно со семејството, вие создавате пријателства и сеќавања кои ќе траат дури и во тешките периоди.

Дали имате лош ден? 17 реченици што ќе ви дадат утеха и ќе ви докажат дека не е сѐ толку црно

Прочитајте ги овие потсетници и колку и да ви е тешко, извлечете го максимумот од денот...

10 фотографии од најневеројатните работи што се случуваат во океаните

Океаните на Земјата сè уште се неверојатна мистерија. Постојат толку многу суштества и феномени што не ги разбираме и има уште многу за истражување.
12