Уште еднаш потврдена позицијата на Македонски Телеком како оператор на најдобрата мрежа

Потврдено од корисниците и независни агенции за тестирање на мрежите...
Датум: 14 дек 2017
, Автор:

Донација на таблети за децата од Заводот со оштетен слух, говор и глас и други проблеми во развојот „Кочо Рацин“ во Битола од Еуролинк Осигурување

Вчера беше доделена донација на 76 таблети за дечињата од Заводот за децата со оштетен слух, говор и глас и други проблеми во развојот „Кочо Рацин“ во Битола.
Датум: 14 дек 2017
, Автор:

Заврши големата наградна игра на Халкбанк: Фантастичниот Mini One замина за Кичево

Заврши големата наградна игра на Халкбанк АД Скопје во која главна награда беше фантастичниот автомобил Mini One. Среќниот добитник на автомобилот е Марко Станоевски од Кичево.
Датум: 14 дек 2017
, Автор:
12