25 октомври 2017 | Кафе пауза - Part 2

Науката потврди: Мачките и кучињата можат да гледаат „духови“ и фреквенции кои се невидливи за луѓето

Mногу животни ја имаат способноста да гледаат фреквенции кои не се видливи за човечкото око...

Подготовка за ниските температури: Зимски фустани кои се идеални за вашата градба на тело

Доколку сакате да ги разубавите овие студени денови, тогаш фустаните со долги ракави се вистинскиот избор. Но, кој модел е идеален за вас?

26 фотографии кои ја откриваат најдобрата страна на нашиот свет

Животот е убав, иако повеќето луѓе забораваат на тоа и се заглавуваат во своите секојдневни рутини.
12