Забава и учење со Моја Кравица на спортскиот летен камп во Охрид

Чоколадното млеко „Моја Кравица“ израдува над 150 деца од Македонија, Србија и Бугарија во рамките на спортско-едукативниот летен камп во Охрид.
Датум: 17 јул 2017
, Автор:

Колку здраво се развива вашето дете?

Во Дексико има голем избор на детски куќички, лизгалки, карпи и разни комбинирани сетови за качување, пикање, скокање, играње улоги и секаков вид друга забава која може да биде искреирана од детската фантазија.
Датум: 17 јул 2017
, Автор:

Со Avon збогатете го вашиот несесер по неверојатни цени

Оставете ја тешката шминка и направете простор за впечатливи бои и производи кои може да бидат ваши благодарение на големата распродажба во Avon брошурата која ќе трае до 24 јули.
Датум: 17 јул 2017
, Автор:
12