11 летни модни парчиња кои ѝ се потребни на секоја жена

Време е да ги заменете пастелните парчиња облека со нешто што одговара со летната сезона.

Бидете паметни и економични: 28 начини како да заштедите вода

Штедењето вода можеби изгледа како тешка, напорна и долготрајна задача, но тоа воопшто не е така.

Дали знаевте дека и нискиот крвен притисок може да биде опасен?

Нискиот крвен притисок може да биде знак за сериозни проблеми, посебно кај постарите луѓе.

Дали сте имале спонтан абортус без да знаете?

Медицинските професионалци сè уште ја истражуваат причината за спонтаниот абортус.
12