30 јуни 2017 | Кафе пауза

Кафе и лимонада – летно освежување што ќе ве наполни со енергија

Оваа комбинација од кафе и лимонада ќе го направи вашето летно пролетно повозбудливо одошто можете да замислите

Филм: Куќа на среќата (The House)

Татко и мајка отвораат нелегално казино во домот на нивниот пријател за да заработат пари да ја пратат ќерка им на факултет

Прекрасни приспивни песнички што веднаш ќе го заспијат вашето бебе

Погледнете ги следниве детски песнички и популарни хитови кои со сигурност ќе му помогнат на вашето најмило да потоне во длабок сон...

Што да очекувате ако имате ист хоросопски знак со партнерот?

Кога станува збор за партнери со ист хороскопски знак, тие ќе забележат дека сите нивни добри и лоши карактеристики се „посилни“.

7 детски работи што сите возрасни треба да продолжат да ги прават за време на летото

Тоа е единствениот начин да го задржите вашето психолошко здравје, а следниве активности најлесно можат да ви помогнат.

Поглед кон животот во првата цивилизација

Сумерската цивизлиација е една од првите на Земјата. Пред повеќе од 7.000 години тие граделе патишта и ѕидови за нивниот прв град.

Тажни причини зошто партнерите во подолга врска престануваат да се бакнуваат страсно

Зошто луѓето престануваат да се бакнуваат страсно, особено откако ќе се венчаат?

Дознајте кои се најголемите реалисти помеѓу хороскопските знаци

Реалистите обрнуваат внимание на фактите, точните одговори и доказите што се изложени пред нив.

Ќе ве расплачат: Мало девојче го прегрнува нејзиното момче за збогум

Додека се збогуваат, тие носат исти кошули, и токму овој момент го искрши срцето на интернетот.

2 едноставни техники што ќе ви помогнат да читате и до 200 книги годишно

Некои од највлијателните луѓе во светот сметаат дека читањето е клучот на знаењето.

Како да станете повисоки и да го подобрите држењето на телото за само 1 недела?

Алис Робинсон од Англија тестирала неколку популарни техники и успеала да „порасне“ 1,5 сантиметри за една недела.

5 зен приказни што во себе кријат важни животни лекции

Прочитајте ги следниве зен приказни кои ќе ве наведат на размислување и ќе ви ги прошират хоризонтите...
12