06 јуни 2017 | Кафе пауза - Part 2

Од што треба да се откажете за да бидете со вистинската жена за вас?

Колкупати сте сретнале жена која рекла дека не ѝ треба врска или маж во нејзиниот живот?

Приказни што ќе ви докажат дека постарите луѓе се полни со љубов и добра смисла за хумор

Не е ни чудо што честопати велат дека постарите луѓе се однесуваат како деца, но можеме ли да им замериме?

Што значи да се биде татко? Урнебесни цитати за татковството од познати личности

Познатите личности не се ништо поразлични од обичните татковци.

Не постојат грешки во љубовта

Личноста во која сте се вљубиле, која ве разочарала, ве изневерила, ве излажала и ве оставила не е грешка.

10 непријатни знаци дека не преземате ништо за да си го подобрите животот

Сите ние треба да созреваме и да напредуваме, а не да тапкаме во место и да живееме во нашата удобна зона која не нѐ прави среќни и задоволни.

На диета сте и вежбате, но не слабеете? Еве каде грешите…

Дали правите сѐ исправно во својата исхрана и редовното вежбање, а и понатаму не гледате резултати? Еве каде грешите!
12