05 јуни 2017 | Кафе пауза - Part 2

5 митови за влијанието на сончевите зраци

Блескавиот, исончан тен е задолжителен летен додаток со кој секоја модна комбинација ни прилега совршено, но на што треба да внимаваме?

Зошто не треба да целите кон тоа да бидете оптимисти?

Она што многумина нема да ви го кажат е важноста на негативните емоции.

Интересни илустрации кои ќе ви покажат зошто на секоја девојка ѝ треба најдобра пријателка

Вистинската среќа произлегува од сознанието дека постои човек на светов со кого можете да ја споделите буквално секоја ваша мисла и емоција.

Најдобрите 13 начини да го скршите мразот

Дали сте се прашувале кој е најдобриот начин да ѝ пријдете на личноста која ве интересира?

Зошто младите денес не можат да најдат љубов?

Неодлучноста на младите денес им ги уништува шансите да најдат љубов.

Реални причини за менување на вашите прозорци!

Дали во потоплите временски услови, внатрешноста на прозорот е топла на допир?
Датум: 05 јун 2017
, Автор:
12