9 формули за модни комбинации кои секогаш изгледаат добро

Ви предлагаме идеи за неколку модни комбинации кои се сосема модерни, но воедно и класични и секогаш функционални.

Најпозитивните особини на секој хороскопски знак

Секој хороскопски знак има свои „нај“ особини кои му помагаат во животот. Кои се вашите?

Основците од „Нова“ со маски и флеш моб во центарот на Скопје ја подигаа свеста за загадувањето на воздухот

Околу 130 учесници маршираа низ градот со маски на кои имаа напишано или нацртано различни пораки за превенција од загадувањето, а активноста ја заокружија со два флеш моба.
Датум: 31 мар 2017
, Автор:

Ќе се изненадите: Кое е момчето на Јана Бурческа? (ВИДЕО)

И оваа сабота ве очекува одлично издание на најгледаното ток-шоу во земјава, „Еден на Еден“.
Датум: 31 мар 2017
, Автор:
12