2016-та ви беше една од најлошите години досега? Еве што би можела да биде причината

Нема бегање од враќањето на Сатурн. Или веќе сте го преживеале, моментално сте во него или ве очекува наскоро.

Неверојатна училишна задача која засекогаш останала во сеќавањето на учениците

Станува збор за инспиративна животна лекција која никого нема да остави рамнодушен.

Време е за мала промена: Овие бои за коса ќе бидат ХИТ зимава

Доколку сакате да ги испробате сите трендови од новата сезона, еве една нова домашна задача – променете ја бојата на косата.

Факти за царскиот рез што треба да ги знаете

Првиот факт – природно или со царски рез, со ножички или скалпел, ќе бидете сечени и шиени, само на различни места.

Есенско разубавување на дворот со помош на градинарскиот центар Фоја

Есента е идеално време за садење и пресадување декоративни зимзелени садници и цвеќиња.
Датум: 16 ное 2016
, Автор:
12