28 септември 2016 | Кафе пауза - Part 2

Најдобрите љубовни совети што сме ги добиле од нашите татковци

Можеби идејата за разговарање за љубовните врски со вашиот татко воопшто не ви е примамлива, но тоа и не е така лошо.

Како да ја изберете редицата во супермаркетот во која најмалку ќе чекате?

Просечно, луѓето трошат половина час од својот ден стоејќи во редови. Но, ова е решението за тоа.

Инвестирајте во сауна за подобар имунитет на организмот

Сауната позитивното влијание врз општата состојба на духот и телото. Помага при намалување на напнатоста и стресот, а ја подобрува и циркулацијата на крвта.
Датум: 28 сеп 2016
, Автор:
12