Постојат само два вида луѓе: Оние што ве кочат и оние што ви помагаат да поместите планини!

Време е за лекција со чија помош на многу едноставен начин ќе ги забележите разликите помеѓу овие два типа луѓе.

Голема роденденска фешта во Скопје сити мол

Скопје сити мол за прв пат ги отвори своите врати за потрошувачите на 4 октомври 2012 година.
Датум: 27 сеп 2016
, Автор:
12