18 септември 2016 | Кафе пауза

Вистинските пријатели нема да ви дозволат да возите пијани

За жал, честопати сме сведоци на сообраќајни несреќи предизвикани од пијани возачи.

Промените се чувствуваат: 10 градови кои не би можеле да ги препознаете

Денес ви овозможуваме брзо патување назад во времето при што ќе видите колку е променет светот.

Која од овие две девојки повеќе ве привлекува? Одговорот кажува многу за вас!

Момци, која од овие две дами прва би ви го привлекла погледот?