16 мај 2016 | Кафе пауза - Part 2

5 причини поради кои уште веднаш треба да набавите јаже за скокање

Доколку сте заборавиле на јажето за скокање, овие причини ќе ве убедат зошто треба да се потсетите на него.

10-секунден начин да го дезинфицирате вашиот далечински управувач

Се сеќавате ли кога последен пат го исчистивте вашиот далечински управувач?
12