Хороскопски знаци кои никогаш не би требало да бидат во љубовна врска

Да не дојде до големи проблеми, хороскопот ни ги открива оние знаци кои треба да ги избегнувате кога станува збор за љубовни врски.

Одлична техника за справување со стрес: Притиснете ја оваа точка на стапалото и држете 2 минути

Станува збор за традиционална кинеска акупунктура која се користи повеќе од 2.000 години во источните земји како лек за многу состојби.

Мачки со силен новогодишен дух помагаат при декорирање на домот

Мачките обожаваат да нападнат сè што светка, па токму затоа и за време на новогодишните и божиќните празници нивната мета е прилично очигледна.

Кафето може да ви го спаси животот. Еве како…

Според научниците, луѓето кои пијат кафе имаат помали шанси да заболат од срцеви болести и дијабетес.