12 декември 2015 | Кафе пауза

5 знаци кои укажуваат на тоа дека сте премногу чувствителна личност, но со неверојатно силен карактер

Иако можеби звучи неверојатно, комбинацијата од преголема чувствителност и силен карактер е сосема можна.

25 важни нешта што ги научивме од филмовите

Секој од нас научил многу од холивудските филмови. Всушност, голем дел од работите кои ги знаеме за светот, сме ги научиле од филмовите.
Датум: 12 дек 2015

Со што заведувате? Најсексапилни особини на секој хороскопски знак!

Дали шармот е навистина она што ги остава без здив другите луѓе или сепак има нешто повеќе од тоа?

30 интересни психолошки факти кои сигурно ќе ве замислат

Секој има омилена песна која е директно поврзана со некој емотивен настан од нивното минато.

Празнични болнички декорации кои покажуваат дека и помеѓу медицинскиот персонал се кријат креативни луѓе

Кога помислувате на болница, тоа тешко го поврзувате со Божиќ и новогодишните празници, но можеби оваа листа ќе го промени тоа.
Датум: 12 дек 2015

Уживање за сите сетила: Најубавите цитати од Момо Капор

Момо Капор е еден од најчитаните писатели од српската книжевност.