06 декември 2015 | Кафе пауза

7 романтични филмови кои мора да ги гледате за време на празниците

Без разлика дали сте ги гледале овие филмови или не, оваа зима дефинитивно треба да се најдат на вашиот празничен филмски репертоар.

Што велат вашите статуси на Фејсбук за вашиот интелект?

„Бидете промената која сакате да ја видите во светот.“