06 ноември 2015 | Кафе пауза

Вашата иднина е запишана во ѕвездите: Со помош на нумерологијата откријте ја вашата среќа

Секој човек има три броеви кои влијаат врз него: духовниот број, судбинскиот број и бројот на името.

5 нешта кои треба да ги знаете пред да одлучите да си направите шишки

Правењето шишки е можеби една од најголемите модни одлуки со кои девојките барем еднаш во својот живот се соочуваат.

3 токсични уверувања кои ги сметаме за нормални

Често потпаѓаме под влијанието на нашата психа и полесно прифаќаме да живееме со ставовите кои нè враќаат назад, наместо да се помачиме да се турнеме себеси нанапред.
Датум: 06 ное 2015
, Автор:

Говорот на телото: 7 начини да привлечете сечие внимание, без да изустите ниту еден збор

Говорот на телото е клучен во овие моменти доколку сакате да ја постигнете вашата цел.

Направете сами: Руменило од 100% природни состојки

Иако козметичката индустрија денес се труди нивното штетно дејство да го сведе на минимум, може ли вештачкото да биде подобро од природното?!
Датум: 06 ное 2015
, Автор:

Чек, чек, Стојанче

Откако почнав со студирањето, сфатив дека сиот наш живот се свел на чекање. Чекавме да почне предавањето, да дојде професорот, да ни дадат литература и вежби, чекавме да ни закажат термин за испит...
Датум: 06 ное 2015
, Автор:

Доделени Еуролинк стипендии за додипломци и постдипломци на Правниот факултет „Јустинијан Први“

Еуролинк осигурување додели 29 стипендии на перспективни млади луѓе, 18 за додипломски и 11 за постдипломски студии на Правниот факултет “Јустинијан Први” – Скопје.
Датум: 06 ное 2015
, Автор: