Сè што треба да знаете за техниката на шминкање „стробинг“

Поголемиот дел од жените сакаат да се шминкаат и имаат разновидна козметика...

10 ситуации во кои би преферирале природен изглед наспроти мачење со шминка

Ако некогаш сте излегле од тоалет со само-што-нанесена-шминка и вашата цимерка се чудела на вашиот „изглед“, тогаш знаете за што зборуваме.

8 стилски начини да носите бикини и кога не сте на плажа

Токму така, бикинито не мора да се носи само за на плажа. Еве неколку комбинации кои ќе ви покажат како да го вклопите во вашиот дневен или вечерен изглед.

7 нешта кои вашето момче не треба да ве спречува да ги правите

Да се биде во врска не е многу различно од тоа да се биде сингл.

NewМan’s Business Accelerator – Домаќин на Pioneers of the Balkans во Македонија

NewMan’s Business Accelerator на 18-ти август 2015 (вторник) ќе биде домаќин на Pioneers of the Balkans – уникатна Start-Up програма организирана од страна на Pioneers во име на Светска Банка.
Датум: 17 авг 2015
, Автор: