04 јули 2015 | Кафе пауза

Во која од овие 3 психофизиолошки енергии спаѓа вашиот знак и што значи тоа?

Се верува дека трите доши според ајурведа (традиционална медицина што потекнува од Индија), ги контролираат сите телесни функции на човекот...