28 мај 2015 | Кафе пауза

Генијален трик: Направете одлична скара со помош на лименки пиво

Ако ви здодеалa класичната подготовка на скара, погледнете го овој генијален трик со лименка пиво!

Секс на првиот љубовен состанок: Да или не?

Совети кои би можеле да ви помогнат да одлучите дали навистина сакате да го направите овој чекор или не.

ТВ серија: Грејс и Френки (Grace and Frankie)

Две жени почнуваат да живеат заедно бидејќи нивните сопрузи по 40 години брак ги напуштаат и решаваат тие да се венчаат

10 причини зошто никогаш нема да можете да ги заборавите Близнаците, за добро или лошо

Близнаците се исто толку способни да го збогатат вашиот живот, како и да го уништат (најчесто ненамерно).

Илузија во љубовта: Вие не ја сакате оваа личност, ја сакате идејата за неа

Нашите потреби и желби често се изедначуваат и со надворешната реалноста, но што кога тоа не се случува?

Како да се заштитите од луѓе кои зрачат со негативна енергија?

Со секој направен гест, со секој изговорен збор, овие луѓе ја вдишуваат позитивната енергија на луѓето околу нив.

6 знаци дека стравот не ви дозволува да го живеете вашиот живот во целост

„Избегнувањето опасност, на долг план, воопшто не е побезбедно од целосната изложеност.“ - Хелен Келер