13 мај 2015 | Кафе пауза - Part 2

Направете сами: Домашна крема против темни кругови под очите

Верувале или не, за време на пролетта најголем број луѓе имаат проблем со темните кругови под очите.

Разликата помеѓу Крем јогуртот и Обичниот јогурт

Луѓето обожаваат да пијат јогурт поради една основна причина: Јогуртот е неверојатно е здрав! Но во денешно време, со воведувањето на крем јогуртот луѓето се прашуваат кој од нив е подобар.
Датум: 13 мај 2015
, Автор:
12