05 април 2015 | Кафе пауза

Родителите кои изгубиле дете би сакале да разберете дека…

За да разберете подобро низ што поминуваат, прочитајте што вели за тоа Пола Стивенс, мајка чие дете починало.

14 знаци дека поминувате премногу време на интернет

Некој постојано ви вели дека поминувате премногу време на интернет, а вие упорно го тврдите спротивното.

Фотографии со Нутела од кои ќе ви се пријаде благо и ќе отрчате до фрижидерот

Нутелата е како дел од рајот да ви се размачкал на лебот, на палачинката, на тортата или каде и да се го ставиле...

10 животни вештини на кои секој родител е должен да го научи своето дете

Тие се учат дома и затоа родителите се должни да ги научат на овие работи.

Родените во мај знаат страсно да љубат, а јунските луѓе се софистицирани. Што го карактеризира вашиот месец на раѓање?

Секој месец на раѓање носи и одредени карактеристики. Откријте што ви носи вашиот.

Не ги сакате глувците? А тие можат да бидат толку слатки…

Некои се плашат од нив, но некои ги чуваат како домашни миленичиња и покажуваат колку овие мали животни можат да бидат слатки.

15 нешта кои без сомнеж секоја жена ги заслужува

Животот многупати ни предизвикува разни невољи од кои едвај извлекуваме жива глава. Честопати ни е потребно малку да се одмориме и да ги правиме работите што ние ги сакаме.

Викенд книга: „Во потрага по Алјаска“ – Џон Грин

„Некои луѓе влегуваат во твојот живот, те менуваат, си одат и ништо никогаш повеќе не е исто.“