Науката не може да објасни како овие луѓе за влакно ѝ побегнале на смртта

Ова се 7 луѓе кои со помош на среќа и снаодливост ја победиле природата и ги преживеале најтешките услови кои планетата им ги поставила. Еве ги нивните приказни.
Датум: 23 мар 2015

Работи кои ниту една жена не сака да ги чуе, а сепак ѝ ги кажуваат

Да, ние имаме тенденција да се лутиме за секакви ситници, но во глобала следниве неколку реченици не би сакала да ги чуе ниту една жена, никогаш.

Дали треба да бидете само пријатели?

И покрај тоа што многу пријатели би можеле да бидат добри партнери, токму одлуката и обврзаноста кон живот со одредена личност е она кое што води кон успех во врската.

Арт Мебел Центар – Гордо исправени пред предизвиците

Со своите пет години постоење, Арт Мебел Центар успеа да изгради бренд на македонскиот пазар, примарно со своите неверојатни кујни од калено стакло, што своевидно станаа заштитен знак на оваа млада, но брзорастечка фирма.
Датум: 23 мар 2015
, Автор:
12