11 декември 2014 | Кафе пауза

11 моќни причини да се смеете

Мајка Тереза еднаш кажала, „Мирот почнува со насмевка“, но дали истото важи и за здравјето?

Прингл – Најславниот рептил на интернет

Прингл е најпознатиот рептил на интернет. Тоа е мал брадест змеј кој што откако е роден пред четири години живее во Мелбурн со својот сопственик.

25 слатки десерти инспирирани од плетењето на нашите баби

Погледнете ги овие величествени десерти декорирани во духот на плетењето и везењето.
Датум: 11 дек 2014
, Автор:

Науката покажува нешто неверојатно за оние луѓе кои сакаат да пишуваат

Придобивките од пишувањето не се насочени само кон подобрување на вашиот вокабулар.

5 едноставни начини да го подобрите вашиот стил

Сè што е потребно е да ги купите овие 5 парчиња облека и со тоа магично ќе ви исчезне проблемот „Немам што да облечам.“

13 внатрешни битки што ќе ги разберат само оние кои многу размислуваат

Дали имате навика претерано да размислувате за нештата, така што ви се чини дека ќе ви експлодира главата?
Датум: 11 дек 2014
, Автор:

Евтино и прекрасно: Декоративен венец од ролни од тоалетна хартија

Откако почна празничната еуфорија се трудиме што е можно почесто за вас да пронајдеме креативни празнични декорации кои би можеле да ги направите сами.
Датум: 11 дек 2014
, Автор: