05 декември 2014 | Кафе пауза

Татковци кои даваат тотално „откачени“, но креативни примери за родителство

Оваа галерија ќе ви покаже дека за да бидете татко не мора да се откажете од хуморот, забавата и омиленото хоби. Напротив, овие нешта со децата во комбинација стануваат уште поинтересни.
Датум: 05 дек 2014
, Автор:

Филм: Луси (Lucy)

Просечниот човек употребува само 10% од својот мозок. Замислете што сè би можел со 100%?!
Датум: 05 дек 2014
, Автор:

21 финта со која ќе ги вратите во живот уништените алишта

Колку ли само мразите кога омиленото парче облека ќе ви се уништи? Следниве неколку генијални совети сигурно ќе ви помогнат, па повторно ќе може да „влезете“ во вашите најсакани парчиња облека.

Зимска инспирација од модната сцена: Весели бои, шарени комбинации

Без разлика што за ваквото време карактеристична е темната палета на бои, на последните неколку модни недели дизајнерите успешно ги вметнаа и поживите нијанси во нивните зимски колекции.

Публицис Македонија со бронза на Европскиот креативен фестивал Евробест 2014

На завршната церемонија на европскиот креативен фестивал Евробест 2014 кој се одржа во Хелсинки, Финска, Публицис Македонија се закити со уште една награда за проектот Alzheimer’s News Editors работена за Националниот институт за неврологија.
Датум: 05 дек 2014
, Автор: