Како навистина изгледа додека чекате ТОЈ да ви пише СМС?

Сите знаеме како оди приказната, девојката го среќава момчето, тој ѝ бара телефонски број, таа му го дава, а потоа чека тој да ја побара. Но што навистина се случува и како се менува нашето расположение додека чекаме?

Книга: „Бело-црвен свет“ – Дорота Масловска

Сите прашања тргнуваат од политика, од војни, од слаба економија, од лошо образование, од нефункционални семејства и се враќаат пак таму, со ниту еден одговор, само некој краток горчлив бунт кој никој не го перципира.

4 причини поради кои немате пари

Знаеме дека немате пари затоа што сте млади и невработени или млади и несоодветно платени. Парите никогаш не стигнуваат за сè, првенствено заради такви причини, но и поради оние кои следуваат а често се занемаруваат како неважни.

Есенско-зимски капути кои треба да се најдат во вашиот плакар

Есента и зимата се најпознати по палтата и капутите. Не само што нѐ одржуваат стоплени и изолирани од лудото време туку се и важен дел од целокупниот изглед.

7 прашања кои откриваат дека сте среќни

Постојано си ветуваме дека на животот ќе гледаме низ призма на нештата кои ги имаме, а не на оние кои ги немаме, и постојано го прекршуваме ветувањето.

Најубавите, најкреативните и најнеобичните прстени што постојат

Со вистинскиот прстен на вашата рака може да се чувствувате како голем крал или како почитувана кралица.
Датум: 19 ное 2014
, Автор: