14 ноември 2014 | Кафе пауза

Филм: Момчештво (Boyhood)

Најдобриот филм на нашето време...

Беж фустан: 3 секси начини дa го извлечете максимумот

Во текот на последниве 10 години, бежовите фустани преминаа од тренд во класика и го задржаа своето место во женските плакари на секаде во светот.

Малку е потребно за да се научи нов странски јазик

За брзо да научите да комуницирате на некој странски јазик, не е потребно многу. Клучно е да се сконцентрирате на зборовите кои најчесто се употребуваат.

6 работи што ќе ви се случат кога ќе бидете во подобра форма

Сега сте на точката А: моментот кога вежбате со цел да бидете во подобра форма. Некогаш сте мотивирани да вежбате, некогаш не, но чувствувате обврска да вежбате секој ден. Но, животот ќе изгледа поинаку кога ќе стигнете на точката Б.

Мајка шие преслатки Дизни костими за нејзината ќерка

3-годишната Лејн Руш од Флорида е неофицијална Дизни ѕвезда и каде и да се појави восхитува со своите костими.
Датум: 14 ное 2014
, Автор: