5 нешта кои никогаш не треба да ги правите на Фејсбук

Фејсбук е навистина моќна алатка кога станува збор за поврзување со вашата фамилија и пријателите, но тој исто така има и темна страна.

За што сè нè излажаа девојките од „Сексот и градот“?

Еве збир од нелогични нешта од универзално познатата „Сексот и градот“.
Датум: 11 ное 2014
, Автор:

Величествените тавани на џамиите – уметност која хипнотизира

Овие тавани на џамии изгледаат толку совршено што човек може да се прашува дали навистина се градени од луѓе или тоа е само некаква фотоманипулација изработена на компјутер.

Засрамувачки работи кои сите ги правиме иако не признаваме

Знаеме што криете. Но, не грижете се, не сте сами. Многумина ги прават овие работи иако никогаш не би признале.
Датум: 11 ное 2014
, Автор:

Која е разликата помеѓу зависта и љубомората?

Зависта и љубомората се две различни емоции кои честопати се мешаат. Можете да прашате десет луѓе за разликата помеѓу нив и ќе добиете десет различни одговори.

4 добри начини на употреба на дроновите

Покрај за шпионирање и бомбардирање, има и луѓе кои ги користат во пацифистички цели.