19 октомври 2014 | Кафе пауза

Фотограф преобразува бремени жени во величествени подводни сирени

Додека тие се под вода со своите големи мешиња, изгледаат толку слободно и безгрижно, а јаките бои го прават ефектот драматичен и маѓепснички.
Датум: 19 окт 2014
, Автор:

15 супер идеи за бебешки соби

Малото место не е пречка за големите идеи. Еве како да ја претворите малата соба на вашето новороденче во вистинска бајка.
Датум: 19 окт 2014
, Автор:

Патување од 885.139 километри низ 117 земји за 26 години

Во 1988 година, парот Гунтер и Кристин Холторф тргнал на патување кое првично требало да трае само 18 месеци низ селата во Африка со нивниот Мерцедес G-Wagen кој го нарекле „Ото“.
Датум: 19 окт 2014
, Автор: